tiistai 8. toukokuuta 2012

Nuken kanssa vähemmällä rahalla.

Aloin tässä yksi päivä miettiä, miten voisi puuhailla nukkejen parissa ilman rahankulua/mahdollisimman vähällä rahalla. Monet valittavat, että ei ole rahaa siihen sun tähän, mutta kun se nukke sitten on kovalla ja raa'alla työnraadannalla tai pitkän kinuamisen jälkeen vanhempien avustuksella, pärjääkö sitten ilman minkäänlaisia kuluja?

Ajattelin listata muutamia asioita, mitä voi nukeilleen tehdä vähällä rahalla.

1. Jos omistaa ompelukoneen tai neulan ja langan, voi vanhoista vaatteista ommella nukeille uusia. Näin liianpienet lempifarkkusi pääsevät kierrätykseen nukeillesi. Tällöin vaikkapa paitojen pieniä prinnttejä voi käyttää hyväksi.

2. Vanhoista äidin tai oman korurasiasi koruista saattaa löytyä aarteita nukellesi. Esim. ylijäämä Nomination-rannekorun paloista hieno käsikoru nukellekkin!

3. Jos taloutesi omistaa printterin, netti on täynnä papercraft kuvia, jotka odottaa vain printtaamista, leikkaamista ja liimaamista kasaan. Jos ei ole omaa printteriä, niin miksi ei kipaisisi ruokavälitunnilla vaikka oman koulun ATK luokkaan tai muuhun vastaavaan ja printtaisi muutamaa. Näistä esimerkkinä rasiat, laatikot, kirjat, ostoskasseja nukkekoossa sekä kaikkea, mitä ihmiset internetin syövereissä sattuu keksimään.

4. Luonnosta löytyy hyvin kaikkea askarteluun sopivaa. Esim. omatekemäni puutarhakeinu oksista ja langasta tai luuta kuivasta heinästä ja oksasta.

Tässä on vain muutama mahdollisuuksista. Toivon, että jos sinä keksit jotain tämänkaltaisia esimerkkejä niin laita kommenttia tulemaan. On aina kiva kuulla uusista kierrätysmahdollisuuksista ja tekniikoista.

♥: Macky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti